Fysiotherapie

Snel op de fiets een boodschap halen. Soepel door het verkeer manoeuvreren. In huis even een hoog keukenkastje schoonmaken. Fietsen, lopen, bukken, daar denkt u eigenlijk niet bij na. Tot het moment dat u last krijgt van een zeurende knie, pijn in uw rug of klachten vanwege een chronische ziekte… Herkenbaar? U vraagt zich af hoe u snel weer alles kunt doen wat u voorheen deed. Of hoe u zo goed mogelijk kunt blijven bewegen ondanks uw chronische ziekte. De fysiotherapeut helpt u te (blijven) bewegen.

Fysiotherapie houdt zich bezig met het bewegend functioneren van de mens. De fysiotherapeut onderzoekt en behandelt cliënten met klachten van houding en/of beweging en de gevolgen van deze klachten voor de dagelijkse activiteiten.

Bij Cents fysio en training staat de patiënt tijdens de behandeling en begeleiding altijd centraal. Dat betekent in de praktijk dat Cents fysio en training de patiënten onder professionele begeleiding tot gerichte actie aanzetten. Een snellere genezing en verantwoordelijkheidsbesef voor het onderhouden van de eigen gezondheid zijn hiervan het gevolg.

Geen verwijzing van de huisarts nodig

U kunt door uw huisarts of specialist naar ons worden verwezen, maar u kunt zich ook rechtstreeks bij ons aanmelden. U heeft dan geen verwijzing van de huisarts nodig.

Zorgverzekeraars

Cents fysio en training heeft een overeenkomst met bijna alle zorgverzekeraars. Dit houdt in dat u wanneer u aanvullend verzekerd bent, in de meeste gevallen de behandelingen vergoedt krijgt. Heeft u hier nog vragen over dan kan ik deze telefonisch beantwoorden of toelichten tijdens het intake gesprek.

Binnen 24u behandeld worden?
6f5b9f6  06 10950848